Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg mletého masa, 1 vejce, strouhanka, 2 lžíce hladké mouky, hrst kořenové zeleniny (i mražené), 5 lžic kečupu, 1 dl bílého vína, půl kostky masoxu, 1 lžíce rybízové marmelády, 2 lžičky sladké papriky mleté, sůl.

V míse smícháme mleté maso, vejce, mouku, sladkou mletou papriku a zahustíme podle potřeby strouhankou, osolíme. Ze směsi tvoříme malé řízečky, které na rozpáleném oleji osmahneme z obou stran, vyjmeme je a na pánev vložíme zeleninu nakrájenou na nudličky, zalijeme vínem a trochou vody, vložíme masox a kečup, marmeládu, masové řízky a dusíme pod pokličkou asi 20 minut.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.