Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg mletého masa ze zvěřiny, 4 stroužky česneku, 2 vajíčka, pepř, sůl, lžička mleté papriky, koření na mletá masa, 2 bílé papriky, anglická slanina, sýr.

Mleté maso uhněteme společně s česnekem, kořením, vajíčky. Směs dáme na alobal - asi 30 x20 cm. Poklademe anglickou slaninou, paprikami nakrájenýma na kostičky a plátkovým sýrem. Pomalu pomocí alobalu svineme do rolády. Zabalíme do alobalu a dáme do pekáčku. Podléváme vodou a přiklopené dusíme asi 30 minut na jedné a po otočení opět 20 minut na druhé straně. Po té alobal sundáme a necháme v troubě při  220 st.C zapéct, aby měla roláda pěknou barvu a kůrčičku.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.