Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1kg mletého masa ze zvěřiny, 2 vajíčka, troška mléka, olej, hladká mouka, 1 cibule, sůl, pepř.                                                                                                                                                Na náplň: 1 lžíce hořčice, plátky anglické slaniny, 1 vejce, nakládané okurky, mrkvička.

Mleté maso, vajíčka s trochou mléka smícháme, osolíme, a utvoříme placičky. Každou potřeme hořčicí, poklademe plátky anglické, kouskem uvařeného vejce, kouskem pokrájené mrkvičky, kolečkem nakládané okurky, opatrně zabalíme a utvoříme válečky. Na oleji maso zprudka opečeme aby se zatáhlo a pak válečky naskládáme do pekáčku, trošku podlijeme vodou. Přidáme posekanou cibuli a dáme péct. Když jsou válečky hotové, tak je vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a uděláme omáčku, kterou dochutíme (sůl, vegeta aj.). Omáčku můžeme přepasírovat, aby byla hladká.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.