Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

 40 dkg zvěřiny, 4 dkg másla, 4 dkg hladké mouky, 1 dl mléka, 15 dkg žampionů (nebo jiných hub), 2 vejce, 3 lžíce madeiry (nebo jiného podobného vína), špetka mletého hřebíčku, 1/2 lžičky soli, 1/4 lžičky pepře, olej.

Na obalování: 2 vejce, strouhanka.

Máslo rozpustíme, smícháme s moukou a necháme krátce zpěnit. Přidáme mléko, necháme ho vzkypět a dáme vychladnout. Houby jemně rozsekáme, přidáme do moučné kaše a smícháme s vejci a vínem. Maso rozemeleme, osolíme a společně s kořením přidáme do houbové směsi. Na moučném válu vytvoříme 2 cm silné krokety. Krokety postupně obalujte v rozšlehaných vejcích a strouhance. Necháme je krátce odpočinou v chladničce a poté smažíme na oleji dozlatova.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.