Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

 70 dkg jelení (nebo jiné) zvěřiny bez kostí z krku, plecka, žeber nebo odřezků z kýty, 35 dkg tučnějšího vepřového bůčku, sůl, 1 lžíce sekané petrželky, 1 lžíce worcesterové (nebo ústřicové) omáčky, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, na špičku nože pepře, zázvoru, muškátového oříšku, koriandru, rozmarýnu a Glutasolu, 1 lžíce majoránky, 1/2 kostky Masoxu rozmíchaného ve 2 dl horké vody, 5-6 lžic oleje.

Zvěřinu osolíme, umeleme s vepřovým masem, cibulí a česnekem. Přidáme všechno koření, worcesterovou (ústřicovou) omáčku a Masox s vodou a dobře prohněteme. Směs musí být tvárná, ale nesmí se rozpadávat ani být příliš řídká. Podle potřeby přidáme vodu nebo trošku strouhanky. Formujeme menší, 1-2 cm tlusté podlouhlé nebo okrouhlé placičky, potřeme je olejem a necháme chvilku odležet. V teflonové pánvi je v rozehřátém oleji opékáme postupně po obou stranách dočervena. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.