70 dkg jelení (nebo jiné) zvěřiny bez kostí z krku, plecka, žeber nebo odřezků z kýty, 35 dkg tučnějšího vepřového bůčku, sůl, 1 lžíce sekané petrželky, 1 lžíce worcesterové (nebo ústřicové) omáčky, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, na špičku nože pepře, zázvoru, muškátového oříšku, koriandru, rozmarýnu a Glutasolu, 1 lžíce majoránky, 1/2 kostky Masoxu rozmíchaného ve 2 dl horké vody, 5-6 lžic oleje.
Zvěřinu osolíme, umeleme s vepřovým masem, cibulí a česnekem. Přidáme všechno koření, worcesterovou (ústřicovou) omáčku a Masox s vodou a dobře prohněteme. Směs musí být tvárná, ale nesmí se rozpadávat ani být příliš řídká. Podle potřeby přidáme vodu nebo trošku strouhanky. Formujeme menší, 1-2 cm tlusté podlouhlé nebo okrouhlé placičky, potřeme je olejem a necháme chvilku odležet. V teflonové pánvi je v rozehřátém oleji opékáme postupně po obou stranách dočervena.