Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

40 dkg mletého masa ze zvěřiny, 4 žluté paprikové lusky (nejlépe různobarevné), 1/2 chilli paprika, 1 pórek, sůl, olej, 3 lžíce ústřicové (nebo sójové) omáčky, 1 lžíce medu.

Papriky zbavíme jader a nakrájíme je na tenké proužky. Překrájíme je ještě šikmo na poloviny. Chilli papriku nakrájíme na tenounká kolečka. Na nudličky nakrájíme pórek.Na rozpáleném oleji na pánvi opečeme zprudka za stálého míchání mleté maso tak, aby bylo skoro „drobivé". Přimícháme chilli papriku a trochu ústřicové (nebo sójové) omáčky. Pak přidáme zeleninu, podlijeme asi decinkou vody a podusíme 4 minutky. Pak do masa podle chuti vmícháme med (můžeme vynechat).
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.