Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.67 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

40 dkg odřezků ze zvěřiny, 2 cibule, 2 rajčata, 4 větší brambory, hovězí bujon v kostce, mletá paprika, čili koření (čili omáčka), mletý pepř, mletý kmín, vegeta, majoránka, sůl, olej (sádlo), 1-2 zelené papriky, stroužek česneku, 10dkg kořenové zeleniny, 4 brambory nakrájené na kostičky.

Maso nakrájíme na drobné kousky nebo hrubě umeleme. Cibuli nakrájíme a osmažíme na tuku, přidáme a orestujeme kořenovou zeleninu (můžeme vynechat), přidáme maso, okořeníme pepřem, červenou paprikou, majoránkou, špetkou kmínu, osolíme a orestujeme. Přidáme pokrájená rajčata, zelené papriky, kostku bujonu, zalijeme vodou a vaříme do měkka. Nakonec přidáme brambory které uvaříme do měkka. Polévku naředíme, dochutíme vegetou, dosolíme a přiostříme čili kořením.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.