Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

25 dkg čerstvých hub (různé), středně velká cibule, kousek másla, 60 dkg mletého(můžou být různá masa), 1,75 l vody, 10 dkg mrkve, 2 žloutky, mletý pepř, sůl, petrželka nebo pažitka.

Do hrnce dáme vodu, přidáme mleté maso dobře rozmícháme a postavíme na plotnu. Vaříme 20 minut, přidáme mrkev nastrouhanou na křenovém struhadle, na másle spolu s cibulkou podušené houby, osolíme a vaříme dalších 20 minut. Polévku odstavíme z plotny, vmícháme do ní ve lžíci vody rozkvedlané žloutky (před přidáním žloutků ještě můžeme zavařit nudle). Do hotové polévky přidáme petrželku nebo pažitku.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.