Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.50 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Kosti se zbytky masa, sůl, cibule, 2-3 stroužky česneku, 1 cibule, 5-6 kuliček nového koření, 5-6 kuliček pepře.

Kosti se zbytky masa nasekáme a vložíme do tlakového hrnce, osolíme, přidáme oloupaný česnek, neoloupanou cibul a kořeníi. Zalijeme vodou, dáme jí tolik aby maso nekoukalo z vody ven. Necháme pomalu vařit asi 1 hodinu i déle . Po uvaření tuk z povrchu odebereme. Vývar přecedíme, maso obereme a nakrájíme na kousíčky. Vývar nadávkujeme do nádob vhodných k zmrazování a necháme zmrazit. Používáme do polévek, omáček. Obrané maso spotřebujeme nebo zmrazíme k dalšímu použití.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.