Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.50 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Kosti se zbytky masa, sůl, cibule, 2-3 stroužky česneku, 1 cibule, 5-6 kuliček nového koření, 5-6 kuliček pepře.

Kosti se zbytky masa nasekáme a vložíme do tlakového hrnce, osolíme, přidáme oloupaný česnek, neoloupanou cibul a kořeníi. Zalijeme vodou, dáme jí tolik aby maso nekoukalo z vody ven. Necháme pomalu vařit asi 1 hodinu i déle . Po uvaření tuk z povrchu odebereme. Vývar přecedíme, maso obereme a nakrájíme na kousíčky. Vývar nadávkujeme do nádob vhodných k zmrazování a necháme zmrazit. Používáme do polévek, omáček. Obrané maso spotřebujeme nebo zmrazíme k dalšímu použití.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.