Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 mozeček , 4 lžíce 8% octa, 1/2 l vody, 2 jalovčinky, 4 celé pepře, 1 cibule, lžíce petrželky,  mletý pepř,  1 vejce, 2 lžíce mouky, sádlo, kečup.sůl.

Mozeček kterékoliv zvěře spárkaté zbavíme blan. Uvaříme ho ve vodě s octem, cibulí, petrželkou, celým pepřem a jalovčinkami. Vařený necháme vystydnout a pokrájíme na plátky, které osolíme a opepříme. Plátky mozečku obalíme v  osoleném těstíčku z mouky a vajíčka a usmažíme na sádle.

Variace:   Mozeček posekáme na kousky, osolíme, opepříme a zamícháme do těstíčka z kteréh uděláme placičky. Placičky osmažíme na tuku.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.