Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 hlava z černé, 0,5 kg uzených vepřových žeber, 2 střední cibule, 6 stroužků česneku, sůl, pepř, křen, sádlo, hořčice.

Očištěnou hlavu rozděláme na díly. Uzená žebra opláchneme v teplé vodě a pokrájíme po dvou. Hlavu osolíme, opepříme, vložíme spolu s uzenými žebry na pekáč se sádlem. Přidáme nakrájenou cibulí na půlkolečka a plátky česneku. Podlijeme vodou a vložíme do rozehřáté trouby. Pečeme napřed kostí nahoru, pak otočíme a dopékáme do měkka za občasného podlévání a polévání. Ke konci pečení sundáme víko pekáče a dopečeme do červena  (hlavu můžeme v troubě krátce ogrilovat). Podáváme s hořčicí a křenem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.