Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

1 mozeček z černé, 7 dkg slaniny, ústřicová omáčka, 4-6 vajec, 1 cibule, pepř, sůl.

Na pánvi osmahneme na kostičky pokrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme odblaněný a nakrájený mozeček, osmahneme a zamícháme čerstvá vejce s jednou lžící ústřicové omáčky. Osolíme a opepříme.

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.