Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.75 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg kýty z mladého kusu černé, ústřicová nebo sojová omáčka, 2 kapie, 4 rajčata, 1 střední cibule, list ledového salátu, mletý pepř, 3 lžíce oleje, sůl.

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme 2 lžíce oleje, lžíci ústřicové omáčky (nebo sojové omáčky) a zamícháme. Necháme alespoň hodinu odležet. Mezitím si nakrájíme cibuli na půlkolečka, jednu kapii na proužky, dvě rajčata na kostky. Na rozpálené 1 lžíci oleje vložíme naložené masové proužky, orestujeme, přidáme pokrájenou cibuli, kapii, zalijeme troškou vody a dusíme do poloměkka. Občasně podléváme vodou. Když je maso měkké přidáme rajčata ještě chvilku dusíme. Na konec můžeme dochutit dle potřeby solí a pepřem. Ve směsi necháme trochu vydušené šťávy.
Na talíř dáme 1 list ledového salátu, na to pár proužků kapie a půlměsíčky z 2 rajčat, přidáme masovou směs a jako přílohu malé bramboráčky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.