Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.75 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg kýty z mladého kusu černé, ústřicová nebo sojová omáčka, 2 kapie, 4 rajčata, 1 střední cibule, list ledového salátu, mletý pepř, 3 lžíce oleje, sůl.

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme 2 lžíce oleje, lžíci ústřicové omáčky (nebo sojové omáčky) a zamícháme. Necháme alespoň hodinu odležet. Mezitím si nakrájíme cibuli na půlkolečka, jednu kapii na proužky, dvě rajčata na kostky. Na rozpálené 1 lžíci oleje vložíme naložené masové proužky, orestujeme, přidáme pokrájenou cibuli, kapii, zalijeme troškou vody a dusíme do poloměkka. Občasně podléváme vodou. Když je maso měkké přidáme rajčata ještě chvilku dusíme. Na konec můžeme dochutit dle potřeby solí a pepřem. Ve směsi necháme trochu vydušené šťávy.
Na talíř dáme 1 list ledového salátu, na to pár proužků kapie a půlměsíčky z 2 rajčat, přidáme masovou směs a jako přílohu malé bramboráčky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.