Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg  mladé zvěřiny (můžeme použít různé druhy zvěřiny), 1 střední cibule, mletý pepř, mletá paprika, paprikový lusk (může být i feferonka nebo pálivá paprika), 1 větší sladkokyselá okurka, kečup, sůl, sádlo, jíška.

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a osmahneme na sádle, přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme, poprášíme červenou paprikou, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Maso dochutíme kečupem, přidáme nakrájený paprikový lusk (feferonku nebo pálivou papriku), kostičky sladkokyselé okurky a ještě chvíli podusíme. Směs podle potřeby zahustíme jíškou.

.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.