Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg  mladé zvěřiny (můžeme použít různé druhy zvěřiny), 1 střední cibule, mletý pepř, mletá paprika, paprikový lusk (může být i feferonka nebo pálivá paprika), 1 větší sladkokyselá okurka, kečup, sůl, sádlo, jíška.

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a osmahneme na sádle, přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme, poprášíme červenou paprikou, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Maso dochutíme kečupem, přidáme nakrájený paprikový lusk (feferonku nebo pálivou papriku), kostičky sladkokyselé okurky a ještě chvíli podusíme. Směs podle potřeby zahustíme jíškou.

.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.