Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg kýty z mladého kusu černé, 1 větší cibule, 3 stroužky česneku, 1 červená paprika, kečup, oblíbené koření, sůl, pepř , olej, worchester, sojová omáčka.

Maso nakrájíme na nudličky, pokapeme olejem, worcesterem, sojovou omáčkou, osolíme, dle chuti okořeníme kořením a pepřem. Promícháme a necháme uležet nejlépe přes noc. Maso na oleji osmažíme, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a papriku. Krátce orestujeme, přidáme kečup (i pálivý), rozmačkaný česnek a dochutíme a krátce orestujeme. Podáváme s bramboráčkama.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.