Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg kýty z mladého kusu černé, 1 větší cibule, 3 stroužky česneku, 1 červená paprika, kečup, oblíbené koření, sůl, pepř , olej, worchester, sojová omáčka.

Maso nakrájíme na nudličky, pokapeme olejem, worcesterem, sojovou omáčkou, osolíme, dle chuti okořeníme kořením a pepřem. Promícháme a necháme uležet nejlépe přes noc. Maso na oleji osmažíme, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a papriku. Krátce orestujeme, přidáme kečup (i pálivý), rozmačkaný česnek a dochutíme a krátce orestujeme. Podáváme s bramboráčkama.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.