Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg kýty nebo hřbetu z mladé zvěřiny (sele, kolouch, srnče, muflonče), 20 dkg uzeného bůčku,  ústřicová omáčka, 2-3 zelené papriky, 3 rajčata (můžeme nahradit zeleninovým lečem), 1 cibule, kečup, chilli omáčka, solamyl, olej, sůl.

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, obalíme v solamylu a zprudka opečeme. Přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli a osmahneme. Přidáme na hranolky  pokrájenou uzeninu a proužky paprik. Vše orestujeme. Přidáme lžíci ústřicové omáčky, kousky nakrájených a oloupaných rajčat, přiostříme chilli omáčkou, dochutíme kečupem, krátce orestujeme a zahustíme solamylem namočeným ve vodě. Směs můžete zjemnit smetanou nebo v bramboráku zapéct se sýrem.
Hotovou směsí můžeme také naplnit bramborák (dáme na polovinu bramboráku a přehneme), nebo směsí naplníme tortylu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.