Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg kýty nebo hřbetu z mladé zvěřiny (sele, kolouch, srnče, muflonče), 20 dkg uzeného bůčku,  ústřicová omáčka, 2-3 zelené papriky, 3 rajčata (můžeme nahradit zeleninovým lečem), 1 cibule, kečup, chilli omáčka, solamyl, olej, sůl.

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, obalíme v solamylu a zprudka opečeme. Přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli a osmahneme. Přidáme na hranolky  pokrájenou uzeninu a proužky paprik. Vše orestujeme. Přidáme lžíci ústřicové omáčky, kousky nakrájených a oloupaných rajčat, přiostříme chilli omáčkou, dochutíme kečupem, krátce orestujeme a zahustíme solamylem namočeným ve vodě. Směs můžete zjemnit smetanou nebo v bramboráku zapéct se sýrem.
Hotovou směsí můžeme také naplnit bramborák (dáme na polovinu bramboráku a přehneme), nebo směsí naplníme tortylu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.