30-50 dkg zvěřiny z černé nebo jiné zvěřiny na guláš, 2 ostřejší klobásky, 20 dkg anglické slaniny v celku, 2 cibule, 2 kyselé okurky, 2 natvrdo uvařená vejce, gulášové koření, sůl, 1 lžíce sádla, chilli omáčka, malá konzerva nakládaných fazolí v tomatu, světlé pivo na podlévání.
Pokrájenou cibuli osmahneme dorůžova na sádle. Maso nakrájené na kostky orestujeme společně s kostičkami poloviny slaniny. Osolíme, spojíme s cibulí, podlijeme trochou piva a pod pokličkou dusíme do měkka. Klobásky nakrájíme na kolečka, zbylou slaninu na kostičky a společně orestujeme. Vajíčka pokrájíme na větší kousky, okurky na kostičky, přidáme k masu a v závěru vmícháme konzervu fazolí v tomatu. Ochutíme ostrou chilli omáčkou a prohřejeme.