Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

45 dkg masa z kýty mladé zvěřiny (např.: sele, kolouch, daňče, bažantí prsíčka z mladého bažanta), 20 dkg jater z mladšího kusu zvěřiny nebo drůbežích játrer 8 dkg slaniny, 20 dkg žampionů nebo hřibovitých hub, 10 dkg malých cibulek naložených v sladkokyselém nálevu, lžíce kečupu, mletý pepř, 1 dl červeného vína, lžíce ústřicové omáčky nebo worcesteru, citronová šťáva, olej, sůl.

Maso a játra nakrájíme na větší kostky a v kastrole opečeme na oleji a rozškvařené pokrájené slanině. Přidáme na plátky nakrájené houby, cibulky, kečup, víno a ústřicovou omáčku. Vše dusíme asi 10 minut až houby změknou. Nakonec osolíme, podle chuti zastříkneme citronovou šťávou a krátce podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.