45 dkg masa z kýty mladé zvěřiny (např.: sele, kolouch, daňče, bažantí prsíčka z mladého bažanta), 20 dkg jater z mladšího kusu zvěřiny nebo drůbežích játrer 8 dkg slaniny, 20 dkg žampionů nebo hřibovitých hub, 10 dkg malých cibulek naložených v sladkokyselém nálevu, lžíce kečupu, mletý pepř, 1 dl červeného vína, lžíce ústřicové omáčky nebo worcesteru, citronová šťáva, olej, sůl.
Maso a játra nakrájíme na větší kostky a v kastrole opečeme na oleji a rozškvařené pokrájené slanině. Přidáme na plátky nakrájené houby, cibulky, kečup, víno a ústřicovou omáčku. Vše dusíme asi 10 minut až houby změknou. Nakonec osolíme, podle chuti zastříkneme citronovou šťávou a krátce podusíme.