Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

0,75-1 kg mladé zvěřiny z kýty černé nebo jiné spárkaté zvěře), 8 dkg slaniny, 2 lžíce koňaku (nebo Staré Myslivecké), mletý pepř, 25 dkg žampionů nebo hřibovitých hub, 3 lžíce kečupu, 1 dl červeného vína, stroužek česneku, olej, sůl,  hladká mouka.

Odblaněnou kýtu nakrájíme na větší kostky, každou kostku protáhneme proužkem slaniny, pokapeme koňakem, potřeme olejem, vložíme do misky a necháme 2 dny v chladničce odležet. Kostky vyndáme z misky, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na pánvi prudce opečeme. Maso vyndáme do tepla, na pánev vložíme plátky pokrájených hub, slabě osolíme, opepříme a dusíme do měkka. K houbám na pánev přidáme opečené kostky masa, kečup rozředěný vínem, utřený stroužek česneku a vše dohromady za občasného míchání krátce podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.