Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.75 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,75-1 kg zvěřiny z černé (krkovice, kýta, plec), 1 lžíce červeného vinného octa, 2 tenké pórky, 1 červená cibule, 1 žlutá nebo červená kapie, 12 sušených švestek, mletý pepř, 6 lžic oleje, sůl.

Maso odblaníme, nakrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme. V hrnci nebo hluboké pánvi rozehřejeme 3 lžíce oleje a maso na něm opékáme ze všech stran asi 15 minut. Potom přilijeme ocet a ještě chvíli opékáme, až se ocet odpaří. Pak maso z pánve vyndáme do tepla. Do výpeku přidáme 3 lžíce oleje, na kolečka nakrájený pórek, jemně nakrájenou červenou cibuli a na nudličky nakrájenou papriku. Osolíme a dusíme asi 10 minut. Do hrnce vrátíme maso, podlijeme vodou, aby bylo vše téměř ponořené. Dusíme do měkka.  Když je maso téměř měkké, přidáme do směsi sušené švestky a dusíme ještě 15 minut.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.