Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny( z plece, z boku, nebo odřezky), 10 dkg slaniny, 4 zelené papriky, 2 větší cibule, 4 velká rajčata, 2 lžíce ústřicové omáčky (nebo sojové omáčky), mletý pepř, jíška, vývar, sůl.

Maso odblaníme, pokrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky, necháme zesklovatět, přidáme cibuli a osmahneme. Vložíme připravené kostky masa, orestujeme, mírně podlijeme a pod poklicí dusíme do měkka, občas podléváme vývarem nebo vodou. Asi v  polovině doby pečení přidáme na proužky nakrájené zelené papriky. Nakonec přidáme pokrájená oloupaná rajčata, šťávu dosolíme, ochutíme ústřicovou (sojovou) omáčkou a zahustíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.