1-1,2 kg zvěřiny( z plece, z boku, nebo odřezky), 10 dkg slaniny, 4 zelené papriky, 2 větší cibule, 4 velká rajčata, 2 lžíce ústřicové omáčky (nebo sojové omáčky), mletý pepř, jíška, vývar, sůl.
Maso odblaníme, pokrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky, necháme zesklovatět, přidáme cibuli a osmahneme. Vložíme připravené kostky masa, orestujeme, mírně podlijeme a pod poklicí dusíme do měkka, občas podléváme vývarem nebo vodou. Asi v polovině doby pečení přidáme na proužky nakrájené zelené papriky. Nakonec přidáme pokrájená oloupaná rajčata, šťávu dosolíme, ochutíme ústřicovou (sojovou) omáčkou a zahustíme.