Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 -1,2 kg zvěřiny z černé (plecko, kýta nebo bok), 1 velká cibule, 10 dkg másla, 1 dl červeného vína, na špičku nože drobně posekaných papriček chilli, mletý pepř, zázvor,  2 listy celerové natě a libečku, 1 lžička mouky (nebo hrst strouhaného chleba), 2 lžíce sekaných mandlí a oříšků, olej, sůl,

Zvěřinu odblaníme a nakrájíme na kostky. Dáme do mísy, osolíme, opepříme, okořeníme zázvorem, pokropíme olejem a červeným vínem a přidáme na špičku nože drobně posekaných papriček chilli (nebo chilli omáčku). Vše dobře promícháme a dáme alespoň na 2 hodiny odležet do chladničky. Na másle necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, posekanou celerovou nať a libeček, vložíme připravenou zvěřinu a dusíme doměkka. Podle potřeby ještě slabě podléváme vínem. Když je zvěřina měkká, zahustíme šťávu strouhaným chlebem . Nakonec přidáme sekané mandle a oříšky. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.