Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z boku nebo plece, 12 dkg slaniny, 4 zelené papriky, 2 větší cibule, 4 velká rajčata, sůl, mletý pepř, vývar, podle chuti feferonky, 1 hrneček rýže, 4 hřebíčky.

Zvěřinu odblaníme, pokrájíme na kostky (asi 4x4 cm), osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky, necháme zesklovatět, přidáme 1 posekanou cibuli a osmahneme. Přidáme na proužky nakrájené zelené papriky a 2 pokrájená rajčata. Na to vložíme připravené kostky masa, vše osolíme a pod poklicí dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme  vývarem.
Připravíme si dušenou rýži s cibulkou a hřebíčkem a smícháme vše s dušeným masem. Naplníme do mísy, ozdobíme kousky syrových rajčat a paprik, malými červenými feferonkami a podáváme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.