Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z plecka nebo odřezků, mletý pepř, 1 lžička kari koření, na špičku nože chilli, šťáva z 1 citronu, 1 velká nastrouhaná cibule, 1 lžíce nastrouhaných ořechů, 2 dl vývaru nebo horká vodu s Masoxem, 1-2 lžíce strouhaného tvrdého chleba na zahuštění, sádlo, sůl.

Zvěřinu odblaníme a nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a opečeme na sádle. Pak přidáme kari koření, rozdrcené papričky chilli, citronovou šťávu. Necháme zasmahnout,  přidáme strouhanou cibuli a strouhané ořechy. Vše promícháme, přidáme vývar a dusíme do měkka. Je-li třeba, podlijeme ještě vodou. Šťávu zahustíme strouhaným chlebem.

 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.