Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg kýty nebo plece z černé, 3 papriky, 3 rajčata, 6 prolisovaných stroužků česneku, špetka chilli, 3 cibule, lžička majoránky, sůl, 1,5 dl kečupu, 1 konzerva fazolí v tomatě.

Maso odblaníme, nakrájíme na menší kostky, opečeme na oleji s drobně nakrájenou cibulí a osolíme. Podlijeme vodou, přidáme nakrájené papriky, rajčata, prolisovaný česnek, chilli, majoránku, kečup a dusíme do měkka. Na závěr přidáme konzervu fazolí v tomatě a vše prohřejeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.