Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg kýty nebo plece z černé, 3 papriky, 3 rajčata, 6 prolisovaných stroužků česneku, špetka chilli, 3 cibule, lžička majoránky, sůl, 1,5 dl kečupu, 1 konzerva fazolí v tomatě.

Maso odblaníme, nakrájíme na menší kostky, opečeme na oleji s drobně nakrájenou cibulí a osolíme. Podlijeme vodou, přidáme nakrájené papriky, rajčata, prolisovaný česnek, chilli, majoránku, kečup a dusíme do měkka. Na závěr přidáme konzervu fazolí v tomatě a vše prohřejeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.