Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.88 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50-75 dkg kýty nebo plecka, 2 cibule, 1 jablko, 1 červená paprika, 2 dl bílého vína,   sůl, vývar (nebo rozpuštěná kostka masoxu ve vodě).

Maso odblaníme,  nakrájíme na kostky a smícháme v misce s marinádou. Necháme odležet v chladničce do druhého dne. Na drobno posekanou cibuli osmahneme na kastrole dozlatova, přidáme osolené kostky masa a orestujeme. Přidáme zbylou marinádu a opékáme za stálého míchání asi 10 minut, přiléváme víno. Jablko oloupeme, zbavíme jádřince, nakrájíme na kostičky, papriku na proužky, vsypeme k masu a dusíme ještě asi 10 minut. Přilijeme vývar a dusíme do měkka.

Marináda:  4 lžičky ústřicové nebo sójové omáčky, 3 lžíce oleje, špetku pepře, ½ lžičky mletého nového koření a špetka soli.

 

 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.