Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.80 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50-75 dkg kýty nebo plecka, 2 cibule, 1 jablko, 1 červená paprika, 2 dl bílého vína,   sůl, vývar (nebo rozpuštěná kostka masoxu ve vodě).

Maso odblaníme,  nakrájíme na kostky a smícháme v misce s marinádou. Necháme odležet v chladničce do druhého dne. Na drobno posekanou cibuli osmahneme na kastrole dozlatova, přidáme osolené kostky masa a orestujeme. Přidáme zbylou marinádu a opékáme za stálého míchání asi 10 minut, přiléváme víno. Jablko oloupeme, zbavíme jádřince, nakrájíme na kostičky, papriku na proužky, vsypeme k masu a dusíme ještě asi 10 minut. Přilijeme vývar a dusíme do měkka.

Marináda:  4 lžičky ústřicové nebo sójové omáčky, 3 lžíce oleje, špetku pepře, ½ lžičky mletého nového koření a špetka soli.

 

 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.