Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 1.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

0,75-1 kg plecka z černé, 1 větší cibule, 1 lžíce sádla, 3 lžičky sladké papriky, 1 kelímek zakysané smetany, 0,5 dl mléka, 2 lžičky hladké mouky.

Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme odblaněné, na kostky nakrájené osolené maso a osmahneme. Přidáme papriku, zamícháme a hned podlijeme vodou. Dusíme doměkka. Pak přidáme zakysanou smetanu, zahustíme moukou rozdělanou v mléce a provaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.