Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 1.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

0,75-1 kg plecka z černé, 1 větší cibule, 1 lžíce sádla, 3 lžičky sladké papriky, 1 kelímek zakysané smetany, 0,5 dl mléka, 2 lžičky hladké mouky.

Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme odblaněné, na kostky nakrájené osolené maso a osmahneme. Přidáme papriku, zamícháme a hned podlijeme vodou. Dusíme doměkka. Pak přidáme zakysanou smetanu, zahustíme moukou rozdělanou v mléce a provaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.