Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50-75 dkg kýty z černé, 1 velká cibule, 2 rajčata, 2 papriky, 2 hrsti čerstvých hub, 1 lžíce sladké mleté papriky, majoránka, mletý pepř, sůl, instantní jíška, olej.

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso a ze všech stran osmahneme. Osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, podlijeme trochou vody a zvolna dusíme do měkka. Pak přisypeme na plátky nakrájené houby, proužky paprik, pokrájená a oloupaná rajčata a krátce podusíme. Nakonec okořeníme majoránkou, zahustíme jíškou a dosolíme. Můžeme přidat i špetku tymiánu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.