Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50-75 dkg kýty z černé, 1 velká cibule, 2 rajčata, 2 papriky, 2 hrsti čerstvých hub, 1 lžíce sladké mleté papriky, majoránka, mletý pepř, sůl, instantní jíška, olej.

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso a ze všech stran osmahneme. Osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, podlijeme trochou vody a zvolna dusíme do měkka. Pak přisypeme na plátky nakrájené houby, proužky paprik, pokrájená a oloupaná rajčata a krátce podusíme. Nakonec okořeníme majoránkou, zahustíme jíškou a dosolíme. Můžeme přidat i špetku tymiánu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.