Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.38 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,75-1 kg plece nebo kýty z černé, 10 dkg slaniny, 10 dkg mrkve, 10 dkg celeru, 10 dkg petržele, 2 cibule, 1 bobkový list, 6 kuliček nové koření, 6 kuliček pepře, 4 kuličky jalovčinek, snítka tymiánu, lžička cukru, 10 dkg rajčatového protlaku, 30 dkg mraženého lesního ovoce (dle chuti maliny, borůvky, popř. brusinky-kompot), 4 dl červeného vína, vývar, sádlo, sůl.

Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme a osmahneme. Na sádle osmahneme na kostičky pokrájenou slaninu a orestujeme pokrájenou zeleninu. Přidáme koření, protlak a cukr který necháme zkaramelizovat. Přidáme červené víno, vývar a přivedeme k varu. Vložíme maso, přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka. Když je maso měkké, přidáme lesní plody, krátce povaříme a dosolíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.