Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.36 (11 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z plece (nebo odřezky), 7 dkg slaniny, 1 cibule, 15-20 dkg nakrájené kořenové zeleniny, 4 kuličky pepře, 2 bobkové listy, 2 lžíce kečupu (protlaku), 1 dl červeného vína, sůl, jíška.

Zvěřinu nakrájíme na kostky a osolíme. Do kastrolu dáme rozškvařit kostičky slaniny, přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme. Přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a orestujeme. Přidáme kostky masa, znovu orestujeme, přidáme koření, trochu podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Když je maso měkké, sundáme pokličku a necháme téměř vysmahnout. Přidáme kečup (nebo protlak), červené víno a jenom prohřejeme. Můžeme dochutit brusinkovým kompotem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.