Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.08 (6 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,75-1 kg zvěřiny z kýty nebo krkovice, 10 dkg slaniny, 10 dkg čerstvých nebo mražených hub, 2 cibule, mletý pepř, sůl, olej, chlebové kůrky na zahuštění.

Zvěřinu nakrájíme na kostky a naložíme do marinády. Maso necháme marinovat alespoň 1 den. Na pánvi osmahneme posekanou cibuli, přidáme osolené a opepřené marinované maso a ze všech stran opečeme. Maso vložíme na pekáč do vyhřáté trouby a pečeme za občasného podlévání zbylou marinádou do měkka. Měkké maso vyndáme do tepla. Šťávu dle potřeby naředíme dosolíme, zahustíme nastrouhanými chlebovými kůrkami, krátce provaříme a přecedíme na maso. Nakrájenou slaninu rozškvaříme na pánvi, přidáme na malé kousky nakrájené houby, orestujeme, osolíme, trochu podlijeme vodou a podusíme doměkka. Poté je přidáme k masu a prohřejeme.

Marináda:   2 dl červeného vína, špetka tymiánu, 2 bobkové listy, 4 stroužky rozmačkaného česneku.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.