Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,75-1 kg hřbetu, 10 dkg slaniny, hlavička česneku, sůl, čerstvě mletý pepř, 7 dkg másla, střik octa, 3 dl smetany.

Maso odblaníme a protáhneme půlkami stroužků česneku a špalíčky slaniny. Maso osolíme, opepříme, a opečeme na přepuštěném másle. Podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou. Asi v polovině dušení zastříkneme octem, maso tak pěkně zkřehne. Jakmile je maso téměř měkké, podlijeme smetanou a při 170°C vložíme odkryté do trouby zapéct asi 30 minut, až se od sebe tuky odpojí.

Hruškové chutney

4 hrušky, 2 cibule, 3 cm zázvoru, 3 stroužky česneku, 8 lžic cukru, lžička skořice, 6 hřebíčků, hrst rozinek, 1,5 dl bílého vína, sůl.
Očištěné hrušky – bez jádřinců ale se slupkou – nakrájíme na měsíčky, cibuli na kostičky, česnek rozdrtíme, zázvor najemno nakrájíme. Cukr rozpustíme na karamel, přidáme všechny nakrájené ingredience a rozinky, zarestujeme, okořeníme, podlijeme vínem a podusíme doměkka a do hustší konzistence, podle chuti trochu osolíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.