Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 1.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg plece nebo kýty z černé, 4 stroužky česneku, 7 dkg slaniny, 1větší cibule, sůl, lžíce sádla (nebo oleje), mletý pepř, 5 kuliček nového koření, 5 kuliček jalovce.

Maso protáhneme klíny česneku, osolíme, opepříme a dáme na sádlo do pekáče. Na maso položíme plátky slaniny a posypeme pokrájenou cibulí. K masu přidáme kuličky jalovce, nového koření a pečeme za občasného podlévání vodou do měkka.

Špenát: 1 středně velká cibule, 2-3 stroužky česneku, lžička vegety .
Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme 1 balení mraženého špenátu a rozehřejeme ho. Ke špenátu přidáme 2-3 stroužky rozmačkaného česneku, lžičku vegety a krátce podusíme.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.