Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z mladého kusu, 5-10 dkg slaniny, 1 větší cibule, sůl, sádlo (olej).

Zvěřinu odblaníme, rozdělíme na menší kusy, osolíme a dáme do pekáče na sádlo. Přidáme pokrájenou cibuli a navrch masa položíme slaninu nakrájenou na nudličky. Pečeme v troubě do měkka za stálého podlévání vodou.

Variace:

- K masu můžeme přidat 2 stroužky nakrájeného česneku nebo můžeme předem maso protáhnout nudličkami nakrájeného česneku.

-Maso protkáme sušenými vypeckovanými švestkami. -Maso ještě posypeme kořenící směsí na vepřové.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.