Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z mladého kusu, 5-10 dkg slaniny, 1 větší cibule, sůl, sádlo (olej).

Zvěřinu odblaníme, rozdělíme na menší kusy, osolíme a dáme do pekáče na sádlo. Přidáme pokrájenou cibuli a navrch masa položíme slaninu nakrájenou na nudličky. Pečeme v troubě do měkka za stálého podlévání vodou.

Variace:

- K masu můžeme přidat 2 stroužky nakrájeného česneku nebo můžeme předem maso protáhnout nudličkami nakrájeného česneku.

-Maso protkáme sušenými vypeckovanými švestkami. -Maso ještě posypeme kořenící směsí na vepřové.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.