Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.38 (12 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Boky ze selete s žebry rozporcujeme na jednotlivá žebírka. Ta osolíme, okořeníme grilovacím kořením a kmínem, nebo kořením – medová žebírka. Jednotlivé kousky žeber naskládáme na hluboký plech nebo větší pekáč, podlijeme mírně vodou a dáme péct do trouby. Během pečení žebírka pravidelně otáčíme.
Mezitím si připravíme marinádu z červeného vína a medu v poměru jedna ku jedné. Přidáme ústřicovou omáčku nebo sójovou omáčku, prolisovaný česnek a přiostříme chilli omáčkou. Když žebírka začínají měknout, potíráme je marinádou až do změknutí.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.