Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

75 dkg zvěřiny z černé (kýta, plec), 30 dkg lišek, 2,5 dl vývaru (může být i z masoxu), 2 cibule, 2 stroužky česneku, 5 dkg másla, olej, voda na podlévání, sůl, mletý pepř.

Maso na rozehřátém oleji zprudka orestujeme ze všech stran. Pak maso přendáme do pekáče, přidáme k němu polovinu másla, na povrch naskládáme kolečka česneku a jednu cibuli nakrájenou na kolečka. Podlijeme trochou vývaru, osolíme, opepříme a zakryté pečeme v troubě asi půl hodiny. Ke zbylému oleji po restování masa přidáme zbytek másla, druhou cibuli nakrájenou na kostičky, očištěné a nakrájené lišky, krátce orestujeme a dusíme asi 30 minut. Po půl hodině pečení masa pokryjeme pečeni houbami, přilijeme vývar a pečeme za občasného podlévání odkryté dalších 30 minut. Měkké maso nakrájíme na plátky a podáváme s houbami.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.