Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

6 plátků mladé zvěřiny, olej,  sůl, mletý pepř, 2 dl sladké smetany, 1,5 dl vývaru (nebo bujónu),  3 lžíce hořčice, 2 lžíce zelených vypeckovaných oliv.

Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme zprudka na oleji. Potom zalijeme vývarem, smetanou, v níž jsme rozšlehali hořčici a přidáme nahrubo nasekané olivy. Přikryjeme a při mírné teplotě dusíme 15 minut.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.