Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

6 plátků mladé zvěřiny, olej,  sůl, mletý pepř, 2 dl sladké smetany, 1,5 dl vývaru (nebo bujónu),  3 lžíce hořčice, 2 lžíce zelených vypeckovaných oliv.

Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme zprudka na oleji. Potom zalijeme vývarem, smetanou, v níž jsme rozšlehali hořčici a přidáme nahrubo nasekané olivy. Přikryjeme a při mírné teplotě dusíme 15 minut.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.