Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg kýty nebo hřbetu ze selete, 1 středně velká miska sterilovaných žampionů, 1-2 pórky, 2 stroužky česneku, 1 lžička glutasolu, špetka mletého kmínu, 3 lžíce sojové omáčky, sůl olej.
Na obalení masa: 2 vejce, sůl, 1 lžička solamylu, voda.

Maso nakrájené na malé plátky, naklepeme, osolíme a promíchejte v misce v těstíčku ze solamylem, vajec a vody. Plátky vložíme na pánev do rozpáleného oleje  smažíme na prudkém ohni a maso stále míchejte. Až se plátky oddělí a maso zbělí, přidejte houby. Po houbách přidejte k masu pórek šikmo nakrájený na delší proužky a koření. Směs smažíme za stálého míchání na prudkém ohni ještě asi 5 minut a před závěrem smažení přidejte glutasol a rozmačkaný česnek.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.