50 dkg kýty nebo hřbetu ze selete, 1 středně velká miska sterilovaných žampionů, 1-2 pórky, 2 stroužky česneku, 1 lžička glutasolu, špetka mletého kmínu, 3 lžíce sojové omáčky, sůl olej.
Na obalení masa: 2 vejce, sůl, 1 lžička solamylu, voda.
Maso nakrájené na malé plátky, naklepeme, osolíme a promíchejte v misce v těstíčku ze solamylem, vajec a vody. Plátky vložíme na pánev do rozpáleného oleje smažíme na prudkém ohni a maso stále míchejte. Až se plátky oddělí a maso zbělí, přidejte houby. Po houbách přidejte k masu pórek šikmo nakrájený na delší proužky a koření. Směs smažíme za stálého míchání na prudkém ohni ještě asi 5 minut a před závěrem smažení přidejte glutasol a rozmačkaný česnek.