Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

75 dkg zvěřiny na plátky, tuk, kousek anglické slaniny, 1 lžička citrónové šťávy,        1 lžička krystalového cukru, 1,5 dl červeného vína, 30-40 dkg čerstvých hub, nebo přiměřené množství mražených (nebo namočených sušených), 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce hladké mouky, 5 kuliček nové koření, sůl.

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Plátky v pánvi na rozehřátém tuku z obou stran opečeme téměř doměkka a vyndáme. Do výpeku dáme rozškvařit kostičky slaniny,  přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a krátce orestujeme. Pak přidáme rajčatový protlak, citrónovou šťávu, na malé plátky nakrájené houby, nové koření, víno, cukr, sůl, trochu vody a přikryté dusíme asi 10 minut. Potom do této omáčky vložíme maso, přikryjeme a dodusíme doměkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.