Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg zvěřiny ze selete, 1 lžíce hořčice, hladká mouka, sůl, pepř, olej, 5 dkg strouhaného křenu, kousek másla, 2 lžíce kečupu.

Zvěřinu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a plátky na něm opečeme a vyndáme do tepla.Na pánev dáme hořčici, kečup, kousek másla, 4 lžíce vody a krátce podusíme. Nakonec vmícháme jemně nastrouhaný křen, dosolíme a dáme na prohřáté plátky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.