Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg zvěřiny ze selete, 1 lžíce hořčice, hladká mouka, sůl, pepř, olej, 5 dkg strouhaného křenu, kousek másla, 2 lžíce kečupu.

Zvěřinu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a plátky na něm opečeme a vyndáme do tepla.Na pánev dáme hořčici, kečup, kousek másla, 4 lžíce vody a krátce podusíme. Nakonec vmícháme jemně nastrouhaný křen, dosolíme a dáme na prohřáté plátky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.