1- 1,2 kg zvěřiny z kýty, sůl, mletý pepř, 10-15 dkg slaniny (nebo uzeného bůčku), 2 velké cibule pokrájené na kolečka, 40 dkg drůbežích jater pokrájených na kousky, muškátový květ, 1 lžíce sádla, 1-2 bobkové listy, 6-8 celých pepřů.
Z masa nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na dno pekáčku dáme vrstvu na tenké plátky nakrájené slaniny (nebo uzeného bůčku) a na ni položíme vrstvu připravených plátků. Vrstvu dále poklademe kolečky cibule a kousky jater. Můžeme jemně poprášit mletým muškátovým květem. Navrstvíme na sebe 4-5 vrstev, navrch sloupečku přijde slanina. Sloupečky svážeme nebo spojíme menší grilovací jehlou. Upečeme v troubě s bobkovým listem a několika celými pepři.