Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1- 1,2 kg zvěřiny z kýty, sůl, mletý pepř, 10-15 dkg slaniny (nebo uzeného bůčku), 2 velké cibule pokrájené na kolečka, 40 dkg drůbežích jater pokrájených na kousky, muškátový květ, 1 lžíce sádla, 1-2 bobkové listy, 6-8 celých pepřů.

Z masa nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na dno pekáčku dáme vrstvu na tenké plátky nakrájené slaniny (nebo uzeného bůčku) a na ni položíme vrstvu připravených plátků. Vrstvu dále poklademe kolečky cibule a kousky jater. Můžeme jemně poprášit mletým muškátovým květem. Navrstvíme na sebe 4-5 vrstev, navrch sloupečku přijde slanina. Sloupečky svážeme nebo spojíme menší grilovací jehlou. Upečeme v troubě s bobkovým listem a několika celými pepři.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.