Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny ze hřbetu nebo kýty, sůl, mletý pepř, česnek, mléko, 1 lžíce mleté papriky, 10 lžic polohrubé mouky, špetka tymiánu, olej na smažení.

Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a silně potřeme rozmačkaným česnekem. Naskládáme do misky a zalijeme mlékem. Necháme uležet do dalšího dne v ledničce. Mouku smícháme s paprikou a tymiánem. Maso vyjmeme z mléka, necháme okapat, osušíme ubrouskem a obalíme v paprikové mouce. Na rozpáleném oleji osmažíme z každé strany asi dvě minuty.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.