Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.50 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny ze hřbetu, 15dkg anglické slaniny, 1 velká cibule, 2 lžíce mouky, sůl, lžička papriky, sádlo, 1 mrkev, 2 zelené papriky, 2-3 větší rajčata, 2 lžíce hrášku, 3-4 nakrájené hříbky nebo jiné houby, 1/3 l hovězí polévky (nebo vývar z Masoxu).

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme osolíme, opepříme, opaprikujeme a obalíme v mouce. Slaninu a cibuli pokrájíme a opečeme. Plátky vložíme na slaninu s cibulkou, přidáme lžíci sádla a opečeme je. Pak přidáme pokrájenou mrkev, zelené nakrájené papriky, nakrájenou kyselou okurku, rajčata, hrášek a nakrájené hříbky nebo jiné houby a vše osolíme. Podlijeme trochou hovězí polévky a vše dusíme doměkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.