Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny ze hřbetu, sůl, pepř, mletý kmín, máslo nebo oleje, 3 velké cibule, 4 velkých jablek, 1/4 l piva, jíška.

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a okořeníme směsí mletého pepře a mletého kmínu. Na másle nebo jiném tuku je opečeme doměkka na pánvi. Plátky vyjmeme a do tuku přidáme cibule pokrájené na kolečka-osmahneme, jablka pokrájená na lístky (bez jádřinců), přilijeme pivo a krátce ještě podusíme doměkka. Podle potřeby osolíme a opepříme, zahustíme jíškou. Při podávání navršíme na plátky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.