Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny ze hřbetu, sůl, pepř, mletý kmín, máslo nebo oleje, 3 velké cibule, 4 velkých jablek, 1/4 l piva, jíška.

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a okořeníme směsí mletého pepře a mletého kmínu. Na másle nebo jiném tuku je opečeme doměkka na pánvi. Plátky vyjmeme a do tuku přidáme cibule pokrájené na kolečka-osmahneme, jablka pokrájená na lístky (bez jádřinců), přilijeme pivo a krátce ještě podusíme doměkka. Podle potřeby osolíme a opepříme, zahustíme jíškou. Při podávání navršíme na plátky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.