Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.50 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky mladé zvěřiny (krkovice, kýta), 4 plátky sýru Eidam, 4 plátky šunky, sůl, pepř, 1 vejce, mouka, strouhanka, hořčice, tuk na smažení.

Z vejce, mouky a strouhanky si připravíme těstíčko na obalování. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme slabě hořčicí, položíme na něj plátek sýra, opět slabě potřeme hořčicí, na sýr dáme plátek šunky a obalíme v těstíčku. Usmažíme v horkém tuku.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.