Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg škvarků z divokého prasete, sterilované lečo (7dl), 1ks cibule, 1 palice česneku, 3 ks vajec uvařených natvrdo, vegeta, 6 lžiček plnotučné hořčice, sůl (až ve finále po první degustaci), pepř.

Škvarky, lečo, česnek, cibuli a vajíčka jemně pomeleme, přidáme vegetu a hořčici a promícháme. Ochutnáme a dle potřeby dosolíme či dopepříme. Můžeme plnit do sklenic a sterilovat anebo zmrazíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.