Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg škvarků z divokého prasete, sterilované lečo (7dl), 1ks cibule, 1 palice česneku, 3 ks vajec uvařených natvrdo, vegeta, 6 lžiček plnotučné hořčice, sůl (až ve finále po první degustaci), pepř.

Škvarky, lečo, česnek, cibuli a vajíčka jemně pomeleme, přidáme vegetu a hořčici a promícháme. Ochutnáme a dle potřeby dosolíme či dopepříme. Můžeme plnit do sklenic a sterilovat anebo zmrazíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.