Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 menší sklenice škvarků, 2 vařená vejce, 1 - 2 cibule, 3 větší kyselé okurky, 2 naložené kapie, sůl, mletý pepř.

Škvarky pomeleme na masovém mlýnku na jemno, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Stejně jako cibuli nakrájíme vařená vejce, kyselé okurky a kapie. Potom vše důkladně promícháme, podle chuti osolíme a opepříme a pokud se nám bude pomazánka zdát příliš tučná, můžeme do ní zamíchat trojúhelníček taveného sýra. Její chuť pak bude celkově jemnější.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.