Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 1.90 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg škvarků, 2 cibule, 3 polévkové lžíce tatarky, 2 polévkové lžíce hořčice, sůl, pepř.

Škvarky, okurky, vajíčka a brambory dohromady semeleme. Cibuli oloupeme a nasekáme co nejjemněji dokážeme a a přidáme ke škvarkům. Poté ještě vmícháme tatarku, hořčici a škvarkovou pomazánku podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Na chvíli ji odložíme aby se chuti spojily. Podáváme s libovolným pečivem, nejchutnější je ale s klasickým chlebem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.