Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.20 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg syrového sádla, 2 ks chilli papričky, 1 ks větší cibule, 1/2 lžičky mleté pálivé papriky, 1/2 lžičky mletého pepře, 5 dl světlého 10 °piva , sůl.

Pivo nalijeme do hrnce a přivedeme k varu. Do vařícího piva opatrně přidáme sádlo nakrájené na kostičky a dále vše povaříme. Jakmile se pivo vyvaří a kostky sádla se začnou škvařit, zmírníme teplotu topného tělesa a pomalu sádlo škvaříme dozlatova.Zbylé sádlo slijeme, do hrnce se škvarky přidáme na jemno nasekanou, oloupanou cibuli, nasekané chilli papričky zbavené semínek a vše za stálého míchání orestujeme. Nakonec škvarky ochutíme pepřem, červenou paprikou, a osolíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.