Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.14 (7 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Syrové sádlo z divokého prasete nakrájíme na kousky a dáme na plech do trouby. Jenom mírně podlijeme vodou, aby se zpočátku sádlo nepřipalovalo  Zpočátku zapneme troubu na 200 st.C.  Když se sádlo začne škvařit, zmírníme teplotu na 110-120 st. Sádlo by se nemělo přepalovat. Sádlo na plechu nemusíme míchat.  Škvaříme pomalu a postupně lžící nebo sběračkou odebíráme sádlo a nalejváme do sklenic.
Když se sádlo přestane vyškvařovat, můžeme se věnovat škvarkům. Zapneme v troubě gril a škvarky ogrilujeme dočervena. V této fázi škvarky promícháváme a osolíme. Při tomto způsobu škvaření ušetříme čas a práci s mícháním v hrnci. Do trouby můžeme dát i více plechů se škvarky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.