Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.56 (9 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Syrové sádlo z divokého prasete nakrájíme na kousky a dáme na plech do trouby. Jenom mírně podlijeme vodou, aby se zpočátku sádlo nepřipalovalo  Zpočátku zapneme troubu na 200 st.C.  Když se sádlo začne škvařit, zmírníme teplotu na 110-120 st. Sádlo by se nemělo přepalovat. Sádlo na plechu nemusíme míchat.  Škvaříme pomalu a postupně lžící nebo sběračkou odebíráme sádlo a nalejváme do sklenic.
Když se sádlo přestane vyškvařovat, můžeme se věnovat škvarkům. Zapneme v troubě gril a škvarky ogrilujeme dočervena. V této fázi škvarky promícháváme a osolíme. Při tomto způsobu škvaření ušetříme čas a práci s mícháním v hrnci. Do trouby můžeme dát i více plechů se škvarky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.